15 травня 2025 року у Львівському Національному університеті імені Івана Франка відбулась ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція: "Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації».
На пленарному засіданні конференції були заслухані та обговорені доповіді студентів, присвячені історії та сучасного стану виноробства в Україні; доставці їжі у ресторанному бізнесі, молекулярній кухні; використанню нетрадиційної рослинної сировини у виготовленні продуктів харчування; безбар’єрності готелів в Україні; пермакулькурним практикам у ресторанному бізнесі; розвитку готельно-ресторанного бізнесу у Львові та ін.
В межах угоди про співпрацю між Львівським НДЕКЦ МВС та Львівським Національним університетом імені Івана Франка, на запрошення організаторів конференції участь у її роботі взяв науково-педагогічний працівник з багаторічним досвідом роботи зі студентами, кандидат технічних наук, професор, завідувач відділу товарознавчих, автотоварознавчих, гемологічних та економічних досліджень Микола Беднарчук.
Відповідно до програми конференції проф. Беднарчук виступив з вітальним словом, у якому, серед іншого наголосив на сприянні керівництва центру реалізації можливостей співпраці з Франковим університетом: проходження практики студентів, стажування (підвищення кваліфікації) викладачів, потенційного працевлаштування випускників університету в установах Експертної служби МВС.